marți, 21 decembrie 2010

Eu, muzica si joace.

Partea I.

E iar iarna. Frig. MI-E FRIG!!! Partea buna e ca... dar nu prea. Merge un vin fiert. Recomand Antic @ Foisorul de Foc.Nu, nu sunt platit sa fac reclama. Scriu ce-mi trece prin minte. Ce-mi trece prin minte? Sunt scarbit de scoala. Scarbit de faptul c-ar trebuii sa te transforme din maimuta in om si reuseste sa transforme oameni in drogati, alcoolici si copii batrani. E trist. Sunt scarbit de oameni falsi. Ii vad oriunde ma duc. Scarbit de jocuri perverse de genul eu te agreez cat timp esti de fata cu mine... Scarbit. Nu prea scriu despre mine.

Muzica:
Ich lebe fur Hip-Hop (traiesc pentru hip hop) e numele blogului. Deci teoretic ar trebuii sa cante in struna, Nu? Nu! Hip-Hopul a murit in jur de anul 2000. Fantoma lui mai apare pe cate-un album la cateva sute... si cam atat... Facem asa un mic remember.

http://www.youtube.com/watch?v=RAZCTjj09lc <- Un clasic.

N-am pus "embed" ca nu vreau s-asculte puturosii. Vreau sa asculte muzica cei pentru care muzica inseamna ceva. Hip-Hop e pentru Rapperi!

Joace.

Tanam. :-? cand eram mic am pus pentru prima oara mana pe un RPG... Necunoscut... Urat... Prost facut... O poveste naspa. Si totusi d-aici a pornit intriga mea pentru RPG-uri (Role Playing Games). Cel mai bun exemplu din aceasta categorie este World of Warcraft (WoW) desi pe serverele pvp, partea de role-playing este nula. Daca esti amator de asa ceva te poti instala lejer pe un server RP... dar revenind la subiect.

O sa vorbesc acum despre un joculet numit Konung-Legends of the North.
In mare parte totul se rezuma la cautarea nebuna dupa o bratara (Swarovski??) care e atat de potenta incat purtatorul este transformat intr-un semi-zeu (wow!). Incepi jocul prin a-ti alege caracterul. Ai de ales intre 2 barbosi si-un gen de Brad Pitt. Apoi ai de ales o clasa si-n fine atributiile si caracteristicile tale. Desi tu ai ales unul din ei nu inseamna ca ceilalti nu sunt prezenti in joc. Pentru a ajunge la bratara aia smechere trebuie sa impreunezi 3 fragmente dintr-o amuleta. Da, Tu detii o bucata. Cum le obtii pe celelalte?(Spaga) Ciomageala. :D Ceilalti 2 eroi pe care nu i-ai ales se afla in joc... isi fac si ei de cap... Trebuie sa-i cauti, sa-i ciomagesti, sa le iei fragmentul de amuleta, si sa obtii bratara. Simplu, nu?.
Amatorilor de RPG cautati joculetu asta pe oriunde... Eu nu-l mai gasesc.




http://members.chello.at/theodor.lauppert/games/konung.htm

Pentru restu... Nu va atingeti. E un joc prost care mie mi-a placut acum 10 ani :D.

Everywhere I go I find that a poet has been there before me.

Sigmund Freud

2 comentarii: